Ben jij de ervaren salarisadministrateur waar wij naar op zoek zijn?

donderdag 08 feb 2018

Syncount is niet op zoek naar mensen die een baan willen. Wij zijn op zoek naar collega’s die voor enthousiaste en tevreden klanten gaan. Heb jij daarnaast een passie voor cijfers en automatisering? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Syncount is en ambitieuze vennootschap van Accountants en Belastingadviseurs. Het team bestaat uit ruim veertig mensen: hooggekwalificeerde adviseurs en medewerkers die hun vakmanschap combineren met een grote mate van klantgerichtheid.

Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een

Ervaren salarisadministrateur (20 uur per week)

 

Functieomschrijving

Als salarisadministrateur zal je, grotendeels zelfstandig, diverse werkzaamheden verrichten voor

een grote diversiteit aan klanten binnen het MKB. Je beheert je eigen klantenportefeuille waarbij de

werkzaamheden bestaan uit onder andere het verzorgen van salarisadministraties, zoals het vervaardigen van jaaropgaven, salarisstroken, journaalposten, aangiften loonheffingen en het verrichten van invoerwerkzaamheden. Je bent tevens het eerste aanspreekpunt voor vragen van klanten waarbij je klanten adviseert m.b.t. het inrichten van de personeels- en salarisadministratie en vertaal je nieuwe wet- en regelgeving m.b.t. salaris- en personeelsvraagstukken.

 

Functievereisten

  • Je hebt een afgeronde PDL-opleiding;
  • Je hebt actuele kennis van cao’s en sociale verzekeringen;
  • Je hebt een aantal jaren ervaring als salarisadministrateur;
  • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift;
  • Je bent creatief, dienstverlenend, flexibel en ondernemend ingesteld;
  • Ervaring met AFAS is een pré maar niet noodzakelijk;
  • Je bent een echte teamplayer die van aanpakken weet.

 

Arbeidsvoorwaarden

  • Een prima salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden. We vinden het belangrijk dat je een goede balans vindt tussen werk en privé. Daarnaast hebben we een uitstekende studiekostenregeling.
  • uitstekende werksfeer;
  • voldoende afwisseling en uitdaging.

 

Over het kantoor

Kenmerkend voor onze organisatie is de informele sfeer en korte lijnen. Hierdoor heb je veelvuldig contact met alle collega’s. Wij gaan er van uit dat medewerkers zich het beste ontwikkelen als zij een grote mate van zelfstandigheid krijgen en individueel begeleid worden waar dit noodzakelijk is.

 

Reageren?

Schriftelijke reacties met CV ontvangen wij graag ter attentie van: Sylvia Uittenbogaard, Postbus 302, 2410 AH Bodegraven of per e-mail: s.uittenbogaard@syncount.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.