Ben jij onze nieuwe receptionist(e)/telefonist(e)?

dinsdag 24 apr 2018

Syncount is niet op zoek naar mensen die een baan willen. Wij zijn op zoek naar een collega die voor enthousiaste en tevreden klanten gaat!

In verband met het vertrek van één van onze collega’s zijn wij ter vervanging op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde

Telefonist(e) / receptionist(e) - 24 tot 32 uur per week

die het leuk vindt om in een enthousiast team te werken, bereid is de handen uit de mouwen te steken, die multi inzetbaar is én die stevig in zijn/haar schoenen staat.

Functieomschrijving

Als telefonist(e) / receptionist(e) ben je de spin in het web. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en draagt de gastvrijheid waar wij voor staan, hoog in het vaandel.

Naast je taken als telefoniste/receptioniste treedt je op als gastvrouw en zorg je voor de uitvoering van ondersteunende, licht administratieve werkzaamheden.

 

Functievereisten

  • Je beschikt minimaal over een MBO werk- en denkniveau;
  • Een opleiding als receptioniste of secretarieel medewerkster is een vereiste;
  • Ervaring in de dienstverlenende sector, bijvoorbeeld een accountants- of administratiekantoor, en bij voorkeur ook ervaring met Afas is een pré;
  • Je bent communicatief vaardig, hebt een prettige telefoonstem, kunt je schriftelijk goed uitdrukken en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent proactief, accuraat, representatief en klantgericht;
  • Je kunt zelfstandig maar ook goed in teamverband werken.
  • Eigenschappen die je profiel completeren zijn: ondernemende werkhouding, denken in oplossingen, resultaatgericht, stressbestendig, flexibel en verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Arbeidsvoorwaarden

  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Prettige werksfeer;
  • Voldoende afwisseling en uitdaging.

 

Over het kantoor

Kenmerkend voor onze organisatie is de informele sfeer en korte lijnen. Hierdoor heb je veelvuldig contact met alle collega’s. Als medewerkster van ons teamtelefonistes/receptionistes, ben je de spin in het web. Wij gaan er van uit dat medewerkers zich het beste ontwikkelen als zij een grote mate van zelfstandigheid krijgen en individueel begeleid worden waar dit noodzakelijk is.

 

Reageren?

Schriftelijke reacties met CV ontvangen wij graag ter attentie van: Sylvia Uittenbogaard, Postbus 302, 2410 AH Bodegraven of per e-mail: s.uittenbogaard@syncount.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.