Syncount levert eerste jaarrekening over 2017 al op 2 januari aan!

zaterdag 27 jan 2018

Reeds op 2 januari 2018 leverde onze relatiemanager Wilbert Slingerland de jaarcijfers van Loonbedrijf René Bunnik B.V. in Bodegraven aan en was hiermee het eerste bedrijf in 2018 die de jaarcijfers van 2017 compleet heeft aangeleverd.

Belangrijk voor de klant want elk jaar ontvangt de eerste deelnemer die zijn jaarcijfers bij CUMELA Nederland aanlevert voor de Cumela Kompas Analyse een welverdiende taart. Loonbedrijf René Bunnik B.V. is een agrarisch loonbedrijf in de omgeving van Bodegraven. Het bedrijf verricht allerlei diensten in de agrarische sector zoals bijvoorbeeld het oogsten van gras en maïs, maar ook het verwerken van mest. Ook is het bedrijf te vinden voor verschillende diensten in de grondverzet, het bedrijf beschikt dan ook over genoeg machines om uw project te laten slagen.

René Bunnik heeft sinds kort het bedrijf van zijn vader overgenomen en vind het belangrijk om kort op de financiële cijfers te zitten. De vrouw van René ondersteunt hem in deze administratieve organisatie om goed zicht te houden op actuele cijfers. Op bijgaande foto de familie Bunnik ondersteund aan beide zijde door hun adviseurs Wilbert Slingerland en Ido Tasma van Syncount Accountants & Belastingadviseurs B.V. Edwin Kleiweg ontbreekt op deze foto echter heeft hij ook veel bijgedragen aan het gereedmaken van deze eerste jaarrekening over 2017.

Wil u uw jaarrekening ook snel in huis hebben? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

0172-619224

info@syncount.nl