Vacature Business Controller

zaterdag 23 dec 2017

Syncount is niet op zoek naar mensen die een baan willen. Wij zijn op zoek naar collega’s die voor enthousiaste en tevreden klanten gaan. Heb jij daarnaast een passie voor cijfers en automatisering? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Syncount is en ambitieuze vennootschap van Accountants en Belastingadviseurs. Het team bestaat uit ruim veertig mensen: hooggekwalificeerde adviseurs en medewerkers die hun vakmanschap combineren met een grote mate van klantgerichtheid.

Business Controller

Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een business controller. Belangrijk in deze functie zijn jouw intermenselijke vaardigheden, analytisch vermogen én het vermogen om sparringpartner onze klanten “in control” te laten zijn en hen te laten excelleren.

Functieomschrijving

Als business controller ben je de schakel tussen de klant en de organisatie. In de contacten met de cliënten signaleer je behoeften en trends, waar je snel en adequaat op in weet te spelen. Je bent de sparringpartner van de cliënt op een breed terrein en helpt de cliënt om de (financiële) administratie in te richten en te beheren zodat wij bijdragen aan het commerciële succes van onze klanten.

 

Functievereisten

  • Je heb een afgeronde opleiding als controller op HBO/WO niveau;
  • Je hebt een aantal jaren ervaring als business controller;
  • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift;
  • Je bent creatief, dienstverlenend, flexibel en ondernemend ingesteld;
  • Je kunt goed analyseren, plannen, organiseren en adviseren zit je in het bloed;
  • Je bent een echte teamplayer die van aanpakken weet.

 

Arbeidsvoorwaarden

  • Een prima salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden. We vinden het belangrijk dat je een goede balans vindt tussen werk en privé. Daarnaast hebben we een uitstekende studiekostenregeling.
  • uitstekende werksfeer;
  • voldoende afwisseling en uitdaging.

 

Over het kantoor

Kenmerkend voor onze organisatie is de informele sfeer en korte lijnen. Hierdoor heb je veelvuldig contact met alle collega’s. Als medewerkster van ons secretariaatsteam, ben je de spin in het web. Wij gaan er van uit dat medewerkers zich het beste ontwikkelen als zij een grote mate van zelfstandigheid krijgen en individueel begeleid worden waar dit noodzakelijk is.

 

Reageren?

Schriftelijke reacties met CV ontvangen wij graag ter attentie van: Sylvia Uittenbogaard, Postbus 302, 2410 AH Bodegraven of per e-mail: s.uittenbogaard@syncount.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.