Vacature controleleider

vrijdag 15 dec 2017

Vanwege groei van onze klantportefeuille zijn wij op zoek naar een controleleider. Kreston Syncount Audit B.V. is een ambitieuze vennootschap van accountants die wettelijke controles en overige Assurance opdrachten uitvoert.

Functieomschrijving

Je maakt als controleleider onderdeel uit van een controleteam, stuurt assistent accountants aan en voert controlewerkzaamheden uit bij onze cliënten in het midden-en kleinbedrijf en in de non-profit sector. Je wordt ingezet bij een divers klantenpakket en voert veel verschillende soorten werkzaamheden uit, variërend van wettelijke controles tot het uitvoeren van bijzondere controle opdrachten en alle daarmee verband houdende werkzaamheden. Als controleleider weet jij dat accountancy meer inhoudt dan alleen maar cijfers. Je werkt niet alleen uitvoerend, maar ook adviserend. Een afwisselende functie waarbij het onderhouden van klantcontact erg belangrijk is.

 

Functievereisten

  • De master opleiding heb je (bijna) afgerond en/of je bent gevorderd met de RA opleiding
  • Je hebt 3-6 jaar ervaring binnen de controlepraktijk van een (middel)groot accountantskantoor;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je bent leergierig, gemotiveerd en stressbestendig;
  • Je bent zelfstandig maar kunt ook goed in teamverband werken;
  • Je hebt affiniteit met IT binnen de controle.

 

Arbeidsvoorwaarden

  • prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • uitstekende werksfeer;
  • voldoende afwisseling en uitdaging.

 

Over het kantoor

Kreston Syncount Audit B.V. is een zustervennootschap van Syncount Accountants & Belastingadviseurs B.V. Kenmerkend voor onze organisatie is een informele sfeer en korte lijnen. Hierdoor heb je vaak direct contact met de eindverantwoordelijke accountant. Wij gaan er van uit dat medewerkers zich het beste ontwikkelen als zij een grote mate van zelfstandigheid krijgen en individueel begeleid worden waar dit noodzakelijk is.

 

Reageren?

Schriftelijke reacties met CV ontvangen wij graag ter attentie van Sylvia Uittenbogaard, Postbus 302, 2410 AH Bodegraven of per e-mail: s.uittenbogaard@syncount.nl

 

Bij vragen kan er telefonisch contact worden opgenomen met Sylvia Uittenbogaard op het nummer 0172-619317

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.