Vacature telefoniste / receptioniste (40 uur)

dinsdag 12 dec 2017

Wij zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde telefoniste / receptioniste die het leuk vindt om in een enthousiast team te werken, bereid is de handen uit de mouwen te steken én die stevig in haar schoenen staat.

Syncount is en ambitieuze vennootschap van Accountants en Belastingadviseurs. Het team bestaat uit ruim veertig mensen: hooggekwalificeerde adviseurs en medewerkers die hun vakmanschap combineren met een grote mate van klantgerichtheid

 

Wij zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde

 

Telefoniste / receptioniste (40 uur)

 

die het leuk vindt om in een enthousiast team te werken, bereid is de handen uit de mouwen te steken én die stevig in haar schoenen staat.

 

Functieomschrijving 

Als telefoniste / receptioniste ben je de spin in het web. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en draagt de gastvrijheid waar wij voor staan, hoog in het vaandel.

Naast je taken als telefoniste/receptioniste zorg je voor de uitvoering van ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van onze kennissessies, seminars en andere bijeenkomsten en ben je hierbij ook één van onze gastvrouwen.

 

Functievereisten

  • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau;
  • Een opleiding als receptioniste of secretarieel medewerkster is een vereiste;
  • Je bent communicatief vaardig, je kunt je schriftelijk goed uitdrukken en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent proactief, accuraat, representatief en klantgericht;
  • Je bent een organisatietalent en staat stevig in je schoenen;
  • Je kunt zelfstandig maar ook goed in teamverband werken.
  • Eigenschappen die je profiel completeren zijn: ondernemende werkhouding, denken in oplossingen, resultaatgericht, stressbestendig, flexibel en verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Arbeidsvoorwaarden

  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Prettige werksfeer;
  • Voldoende afwisseling en uitdaging.

 

Over het kantoor

Kenmerkend voor onze organisatie is de informele sfeer en korte lijnen. Hierdoor heb je veelvuldig contact met alle collega’s. Als medewerkster van ons secretariaatsteam, ben je de spin in het web. Wij gaan er van uit dat medewerkers zich het beste ontwikkelen als zij een grote mate van zelfstandigheid krijgen en individueel begeleid worden waar dit noodzakelijk is.

 

Reageren?

Schriftelijke reacties met CV ontvangen wij graag ter attentie van: Sylvia Uittenbogaard, Postbus 302, 2410 AH Bodegraven of per e-mail: s.uittenbogaard@syncount.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.