Vacature Administrateur

dinsdag 30 mei 2017

Syncount is een ambitieuze vennootschap van Accountants en Belastingadviseurs. Het team bestaat uit ruim veertig mensen: Hooggekwalificeerde adviseurs en medewerkers die hun vakmanschap combineren met een grote mate van klantgerichtheid.

ADMINISTRATEUR (32-40 uur per week verdeeld over 5 dagen)

De functie

Wij zijn  op zoek naar een zelfstandige administrateur. Het betreft een tijdelijke functie voor 9-12 maanden met veel diversiteit waarin je voor een deel van de tijd bezig bent met een aantal financiële administraties en voor een deel met overige administratieve zaken.

Als administrateur ben je verantwoordelijk voor de administraties inclusief de periodieke verzorging van de afsluitingen en het opstellen van de balansen en winst & verliesrekeningen. Ook ben je verantwoordelijk voor de verwerking van de inkoopfacturen en betalingen aan crediteuren. Verder behoren o.a. maand- en ad-hoc rapportage, btw-aangiftes en debiteurbeheer tot je takenpakket. Je rapporteert aan de controller.

Jouw profiel

De ideale kandidaat is vaktechnisch goed onderlegd, heeft plezier in het werk en is altijd op zoek naar manieren om processen te verbeteren en verder te optimaliseren. Je hebt een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op minimaal Hbo-niveau en beschikt over tenminste drie  jaar relevante werkervaring, bij voorkeur bij een accountantskantoor. Je hebt gedegen kennis opgedaan van het voeren van administraties en je beschikt over uitstekende organisatorische- en analytische vaardigheden.

Je hebt goede kennis van Erp-systemen, bij voorkeur AFAS en Excel. Verder ben je gedurende vijf dagen per week beschikbaar en woonachtig in de omgeving van Bodegraven.

Ons aanbod

Wij bieden jou een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden in een uitdagende en informele, dynamische werkomgeving. 

Over het kantoor:

Kenmerkend voor onze organisatie is de prettige, informele sfeer en korte lijnen. Hierdoor heb je veelvuldig contact met de collega’s.

Heb je interesse?

Dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief  ter attentie van: Sylvia Uittenbogaard, Postbus 302, 2410 AH Bodegraven of per e-mail: s.uittenbogaard@syncount.nl

Uiteraard worden alle gegevens vertrouwelijk behandeld. Voor aanvullende informatie over de functie kun je contact opnemen met Peter Bosma (p.bosma@syncount.nl of 0172-619224).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.