Vacature Ervaren jurist ondernemingsrecht en arbeidsrecht (Flexibeleschil / ZZP-er)

Syncount is een ambitieuze vennootschap van Accountants en Belastingadviseurs. Het team bestaat uit ruim veertig mensen: hooggekwalificeerde adviseurs en medewerkers die hun vakmanschap combineren met een grote mate van klantgerichtheid.

 

Vanwege groei van onze klantportefeuille zijn wij op zoek naar een:

 

Ervaren jurist ondernemingsrecht  en arbeidsrecht

                        (Flexibele schil / ZZP-er)

 

Functieomschrijving

Sinds januari 2015 heeft Syncount een juridische afdeling, die bestaat uit een senior jurist die werkzaam is op het gebied van ondernemingsrecht, handelsrecht en insolventierecht. Ter versterking en aanvulling van deze afdeling zoekt Syncount een ZZP-er die ons in drukke periodes bij kan staan.

Als jurist bij Syncount krijg je te maken met een veelheid aan vraagstukken van de klanten van Syncount en van je collega’s die werkzaam zijn als accountant of belastingadviseur. Je zal werkzaam zijn op het terrein van arbeidsrecht en ondernemingsrecht, op dit laatste rechtsgebied ligt het accent.

Op het gebied van arbeidsrecht zal je met name werkgevers adviseren en bijstaan.

Binnen het ondernemingsrecht zullen de werkzaamheden hoofdzakelijk bestaan uit het opstellen en beoordelen van de volgende documenten: aandeelhoudersovereenkomst, certificaathouders-overeenkomst, statuten, VOF-overeenkomst, maatschapsovereenkomst, CV-overeenkomst, geldlening, kredietovereenkomst, pandakte, participatieovereenkomst en koopovereenkomst (aandelen of activa/passiva).

 

Functievereisten

  • Je beschikt over een WO-diploma Nederlands recht of notarieel recht;
  • Je hebt minimaal 3-5 jaar recente werkervaring op het gebied ondernemingsrecht en van arbeidsrecht;
  • Je bent communicatief vaardig en kan je schriftelijk goed uitdrukken;
  • Je bent ethisch en integer, analytisch sterk, klantgericht, accuraat en stressbestendig;
  • Je bent zelfstandig maar kunt ook goed in teamverband werken;

 

Over het kantoor

Kenmerkend voor onze organisatie is de prettige, informele sfeer en korte lijnen. Hierdoor heb je veelvuldig contact met de collega’s.

Reageren?

Schriftelijke reacties met CV ontvangen wij graag ter attentie van: Sylvia Uittenbogaard, Postbus 302, 2410 AH Bodegraven of per e-mail: s.uittenbogaard@syncount.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.