Subsidie duurzaamheid & innovatie

Bent u als ondernemer innovatief bezig? En zit daar ook een technische kant aan? Goede kans dat uw onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten (R&D) in aanmerking komen voor subsidies of fiscale fasciliteiten.

Wij opereren vanuit een zeer duurzaam kantoorgebouw. Dit past bij onze duurzame instelling. Bij de bouw van ons kantoorpand hebben wij de fiscale regelingen met betrekking tot duurzaamheid optimaal benut. 

Wij zijn expert geworden op de gebieden: Wet Bevordering Speur en Ontwikkelingswerk (WBSO), de innovatiebox, Stimulering Duurzame Energie (SDE+), Energie Investeringsaftrek (EIA), Milieu Investeringsaftrek (MIA) en versnelde afschrijvingen. Met betrekking tot duurzaam en milieuvriendelijk ondernemen vinden wij de passende subsidieregelingen en fiscale aftrekposten voor ondernemers en vragen deze voor u aan.

Bij de inzet en het aanvragen van subsidies en fiscale voordelen begeleiden wij onze klanten in de slimste  route. Zo profiteren onze klanten optimaal van de beschikbare mogelijkheden.

Wij hebben inmiddels diverse aansprekende projecten begeleid in de glastuinbouw, vastgoedontwikkeling en zonne-energie.

Medewerkers

drs. Adri Bremmer
Partner/vennoot
  • Contact: